close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
sulje
Ma-Ti
Klo 11-14
Ke-To
Klo 11-21
Pe
Klo 11-22
La
Klo 15-22
Su
Suljettu

Tervetuloa Luoteeseen!

Ravintola Luode sijaitsee Uudenkaupungin keskustassa, osoitteessa Sepänkatu 1.

Luode avautui lokakuussa 2019. Haluttiin tuoda Uuteenkaupunkiin sellainen ravintola, missä tykättäisiin itsekkin käydä. Menupaketteja tarjoava ravintola. Ravintolasta löytyy 50 asiakaspaikkaa, ja tunnelmaa ravintolaan on luotu kynttilöillä ja tummahkolla sisustuksella.

Luode on avoinna syksystä kevääseen, kesäisin meidät löytää Ravintola Odinesta Iso-Haiduksen saaresta.

Mitä saisi olla?

Luoteessa tarjottaviin ruokiin käytetään mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita ja haluammekin tuoda lähiruoan merkitystä esille mahdollisimman paljon.

Tarjoamme arkisin lounasta klo 11-14. Lounas tarjoillaan lautasannoksena, ja lounaan hintaan sisältyy vihersalaatti, kahvi tai tee ja pientä makeaa.

Iltaisin keskiviikosta lauantaihin tarjoilemme illallista ala carte listalta, jota pyrimme vaihtamaan parin kuukauden välein. Ala carte listalta voit valita mieleisesi annoksen tai annoskokonaisuuden.

Ala Carte annosten lisäksi tarjolla on 4-sekä 6-ruokalajin maistelumenupaketit. Maistelumenut koostuvat pääsääntöisesti listalta löytyvistä annoksista, pienempi kokoisina.

Maistelumenuille on myös saatavana niille räätälöidyt viinipaketit, jolloin jokaiselle ruokalajille kaadetaan juuri kyseiselle annokselle valmiiksi valittu viini. Voit siis vain rentoutua ja nauttia hyvästä ruuasta sekä viinistä!

Pöytävarausta tehdessä, on hyvä mainita mahdollisista allergioista ja ruokarajoitteista, varsinkin jos ajatuksena on ruokailla maistelumenut. Näin voimme suunnitella ja valmistaa menut koko pöytäseurueelle sopiviksi, allergiat huomioiden.

Meillä voit siis herkutella lounaalla, ala carte- listan annoksilla, pidemmän kaavan mukaan maistelumenuilla, tai vaikka tulla ihan vaan jälkkärille ja kahville…tai viinille! 😉

Meidän jengi <3

Yrittäjinä Luoteessa toimii pariskunta Joose Lautala ja Henna Vaittinen. Henna vastaa ravintolan salin puolen toiminnasta yhdessä salipäällikkö Tuomaksen kanssa, ja Joose keittiön toiminnasta ja herkuista yhdessä kokki Reean kanssa. Huumorintajua meidän porukalta löytyy, ja töissä osataan pitää kivaa! Halutaan yhdessä luoda teille mahtava kokemus herkkujen äärellä meillä Luoteessa.

Nähdään Luoteessa,
TERVETULOA!